معرفی انواع پماد های سوختگی

ساخت وبلاگ

عامل های زیادی وجود دارند که موجب سوختگی می شود, سرما, گرما, الکتریسیته, مواد شیمیایی, گاز ها, سایش و تشعشع از عواملی است که سوختگی را با خود به همراه دارد. بیش از 180 هزار نفر سالیانه در کشور دچار سوختگی می شوند که بیش از 3 هزار تن از آن ها منجر به مرگ می شود. 

رییس انجمن حمایت از بیماران سوخته گفته است که ایران، ۸ برابر متوسط جهانی، سوختگی دارد که نشان دهنده فاجعه  ای خاموش در حوزه بهداشت و سلامت عمومی است و بهترین راه مقابله با این بحران، پیشگیری و رعایت موارد ایمنی و آگاه سازی جامعه به شمار می رود.

سوختگی جدایی از آن که با دوا و مراقبت های پزشکی و جراحی برای همیشه درمان می شود, آثار مخربی برای روح و روان فرد سوخته دارد که توسط روان شناسان باید درمان گردد. روانشناسی بیماران سوختگی, اهمیت فراوانی برای جامعه بهداشت و سلامت کشور دارد و به همین علت اولین مرکز مشاوره بیماران سوختگی در سال گذشته در بیمارستان شهید مطهری تاسیس شد. 

امروزه پماد های فراوانی برای درمان سوختگی ساخته شده است که موجب می شوند نه درد و سوزشی احساس کنید و نه اثری از سوختگی بر جای بماند. در این مطلب شمارا با چندین پماد سوختگی که برای درمان سوختگی حرف اول را می زند, معرفی می کنیم. 


پماد کاهنده زمان ترمیم درد


چند سال پیش, شرکت دانش بنیان موفق به تولید پمادی برای کاهش درد ناشی از سوختگی شد. پماد سوختگی ادیب امروزه در بازار به عنوان کاهنده ی درد شناخته شده است. این پماد تشکیل شده از مواد موثر چند گیاه است که هر کدام از این مواد تاثیر زیادی در ترمیم جای سوختگی دارد. یکی از مسائل جالب درباره ی این پماد این است که خاصیت آنتی باکتریال عصاره های گیاهی به کار رفته در این پماد موجب شده که بدون نیاز به مصرف آنتی بیوتیک های پیشگیرانه, از بروز عفونت جلوگیری می کند. 



پماد سوختگی ریکاو


یکی از پماد های معروفی که امروزه طرفداران زیادی دارد, پماد ریکاو است. این پماد علاوه بر درمان سوختگی, جلوگیری از بروز تاول و تسکین درد نیز دارد. این پماد توسط شرکت توسن دارو تولید می شود که در دارونامه ی ملی ایران جز تنها پمادی شناخته شده که اثرات درمانی سه گانه دارد و مورد استقبال افراد زیادی قرار گرفته است. این پماد می تواند در عرض نیم ساعت از سوزش سوختگی های درجه اول و دوم جلوگیری کند. 



پماد سوختگی سیلور سولفات


پماد سیلور سولفات جهت پیشگیری و درمان عفونت زخم های سوختگی استفاده می شود. این پماد در درمان کوتاه مدت عفونت زخم های پا و جلوگیری از عفونت محل برداشت پوست در پیوند پوست به کار می رود. مصرف این پماد در سه ماه آخر بارداری ممنوع می باشد. 



پماد سوختگی تترا سایکلین


پماد سوختگی تترا سایکلین در هر 100 گرم, 3 گرم تترا سایکلین هیدروکلراید دارد و در درسته ی دارو های ضد باکتری قرار گرفته ست. این پماد معمولا برای درمان عفونت های پوستی خفیف ناشی از استرپتوکوکوس و سایر ارگانیسم های حساس به این دارو مصرف می شود. این پماد بیشتر برای جلوگیری از عفونت های باکتریایی پوستی و درمان زخم هایی که به علت سوختگی ایجاد شده اند به کار می رود. این پماد برای عفونت های عمیق و درمان باقی مانده های غیر ملتهب تاثیر چندانی ندارد. 



پماد سوختگی آلفا


پماد سوختگی آلفا تاثیر بسیار خوبی برای درمان انواع زخم ها و آسیب های پوستی دارد که یک ترمیم کنند ی کاملا طبیعی شناخته شده است. این محصول برای از بین بردن جای خراشیدگی و بریدگی و بخیه کاربرد زیادی دارد. این محصول جز گروه رژودرم است که برای درمان سوختگی پوست و کنترل عوارض آن نقش موثری دارد. 


هم همه...
ما را در سایت هم همه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 0hamhameh9 بازدید : 130 تاريخ : پنجشنبه 28 ارديبهشت 1396 ساعت: 17:57